Diş çıkarma sürecine yardımcı ürünler

Merhaba yine diş konusuyla geldim. Oğlum 1 haftadır diş ağrıları sebebiyle gece uyumuyor. Tabi ki bende geceleri onunla uykusuz kalıyorum. Yine birçok tavsiyemiz var...
🌸Kehribar kolye
Kehribar kolye bir çok anne tarafından tercih edilebilen bir ürün. Kolye ateşlenmeyi azaltıp ağrıyı dindiriyor. Doğal taşlardan yapılmış bu kolyeyi bir çok internet sitesinde bulabiliyoruz ortalama fiyatı 100-200 tl arasında...
🌸 Diş jeli
Piyasada bir çok diş jeli bulunuyor. Eczaneden temin edebileceğiniz bu ilaçlar aslında birer bölgesel ağrı kesici (lokal anestezik) dir.  Parmak ucuna aldığınız biraz jel ile diş etlerine masaj yaparak uyguluyorsunuz.
🌸 Papatya Yağı
Doğal yöntemlerden Papatya yağını aktarlardan temin edebilirsiniz. Diş çıkarmayı kolaylaştırıyor. Ağrıyı azaltıyor. Yine parmak ucuna aldığınız biraz yağ ile diş etlerine masaj yaparak uyguluyorsunuz.
🌸 Karanfil yağı
Karanfil yağı da bölgesel bir uyuşturucu olduğu için diş çıkarma sürecine yardımcı olup ağrıları minimum düzeye indirmemize yardımcı oluyor. Bu yöntemi de parmağımıza aldığınız  biraz yağ ile diş etlerine masaj yaparak uyguluyorsunuz.
🌸Bir de annemler yeşil soğan ver dişini onunla kaşısın diyor bu kusma yapar diye denemedim açıkcası 😊😊😊
Umarım yardımcı olurum bu bilgilerle 😊😊❤

Yorumlar

Popüler Yayınlar